Пожалуйста, установите JavaScript в своём браузере для более удобного использования этого сайта.

Синдикати & Пакети

Какво е лотариен синдикат? 

Лотарийния синдикат представлява група от хора, които закупуват един билет и поделят печалбата според това колко са дали за закупуването на билета. Най-често се среща да се закупуват билети от семейства, приятели, колеги или съседи.

Печалбите от лотарията зависят от това колко е бюджета на лотарията. Лотарийните синдикат могат да закупуват колкото желаят на брой билети: при всяко закупуване на билет шанса за печалба се увеличава. Нека дадем пример: ако синдикат от 10 участника купи 100 лотарийни билета, то всеки участник плаща по 10 билета и ако печалбата на един от билетите е 1 милион долара, то всеки от участниците получава по 100 000 щатски долара. Ако повече от един билет е печеливш то печалбата се разпределя между всички в зависимост от това колко е вложил всеки.

Ако имате проблем с това да съберете приятели или хора от семейството, за да участват с вас не се притеснявайте. В GiantLottos.com вие можете да се присъедините в един от лотарийните синдикати и да играете в едни от най-известните лотарии. Дори и повече, имате възможността да си основете свой собствен бюджет, с който да участвате в лотарии.

Как да се присъединя към лотарийния синдикат на GIANTLOTTOS.COM ?

GiantLottos.com повишава шанса за голяма печалба като същевременно позволява да се играе и с малък бюджет. Нашите синдикати се състоят от 50 билета като всеки е от световнo известни лотарии. Всеки билет е разделен на 10 части известни като акции. Пълния синдикат, се нарича синдиката, който се състои от 500 акции.

Играчите има правото да закупуват от 1 до 500 акции като максималния брой на участници в синдикат е 500. Номерата, които са избрани за всеки билет са на случаен принцип от наша система за подбор на числа.

След закупуване на акция GianLottos.com изпраща потвърждение за синдиката, към който сте се присъединили. В e-mail –а за потвърждение вие получавате всички номера на всички 50 билета, които са част от синдиката. Другата информация, която получавате е датата на лотарията, в която сте се присъединили и броя на акциите, които сте закупили.

Ако имате един или повече печеливши лотарийни билета във вашия синдикат, то вие получавате печалбата според това колко закупени акции имате. Примерно ако закупите 1 акция( от възможни 500) и лотарийната печалба е 50 милиона долара то вашата печалба е 10 000 долара. GiantLottos.com позволява играчите да участват в такъв тип лотарии в изброените синдикални лотарийни игри: USA Пауърбол, USA Мега милиони и Евромилион.